Direct bellen & direct regelen! +31 (0)184 - 653812

Geen omkijken naar uw afval?

Een opgeruimd bedrijfsterrein met nette containers en inzameling van uw afval op het afgesproken tijdstip? BR Containers regelt her voor u. Veilig, mileuvriendelijk en tegen een eerlijke prijs

In de pers

Onderstaand artikel stond in Busy Magazine

De afvaldienstverlening lijkt volledig te worden gedomineerd door enkele grote spelers, maar in werkelijkheid zijn er heel wat kleinere, regionale bedrijven die het kleinere MKB uitstekend van dienst kunnen zijn.
BR Containers is zo’n bedrijf dat nadrukkelijk gekozen heeft voor kleinschaligheid maar ook voor optimaal professionalisme.

De rolcontainers worden CO2 neutraal geleegd en dat voor een schappelijke prijs. Het contact is altijd direct en persoonlijk. “Het is mijn doel de klant te laten vergeten dat BR Containers het afval ophaalt,” zegt directeur Koos Romijn, “gewoon omdat dit altijd stipt en nauwgezet gebeurt.”

Twaalf jaar geleden liep Koos Romijn nog dagelijks strak in het pak en bekleedde hij een toppositie bij één van de grotere afvaldienstverleners van het land. In 2002 zat hij voorin zijn eerste vuilniswagen en had hij stropdas en colbert verwisseld voor een veel minder chique werkplunje.
In de tussentijd had hij één keer te vaak van mening verschild met een topmanager die te weinig begreep van het eigenlijke werk.

Dat was de spreekwoordelijke druppel geweest om ontslag te nemen en voor zichzelf te beginnen. “Ik ben een echte praktijkman,” zegt hij. “Hoewel ik in aanvang een opleiding tot accountant heb gevolgd ben ik bij een afvalverwerker in dienst gekomen, omdat ik dat werk afwisselender vond. De jaren daarna heb ik carrière gemaakt in deze branche. Ik zeg weleens: ik ben op mijn drieëntwintigste in een afvalcontainer gevallen en heb er nooit meer uit willen kruipen.”

Klik hier voor het complete artikel.

Klik hier voor de website van Busy Magazine.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Bel ons op 0184 65 38 12 of neem contact op