Over ons

OVER ONS

BR Containers is sinds 2002 als zelfstandig bedrijf actief in de markt van afvaldienstverlening. Hoewel het nog een relatief jong bedrijf is, kan het steunen op meer 25 jaar expertise van haar directie en medewerkers.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het inzamelen, laten be- en verwerken van bedrijfsafval en papier en karton, wat wij inmiddels dagelijks bij meer dan 1400 bedrijven met eigen inzamelmiddelen ophalen.

Naast de hiervoor genoemde afval en reststromen kan BR Containers ook uw aanspreekpunt zijn voor de afvoer en verwerking van alle andere denkbare afvalstoffen. Of het nu om ongesorteerd bouw en sloopafval gaat, monostromen als hout, puin, etc. of specifiek gevaarlijk afval, wij zijn in staat om voor u een pasklare oplossing aan te dragen.

Korte communicatie lijnen, daadkracht, flexibiliteit, scherpe tarieven, duidelijke afspraken en persoonlijke aandacht voor de klant gekoppeld aan een jarenlange kennis en ervaring, maken dat steeds meer bedrijven, de inzameling en verwerking van de bij hen vrijkomende afval en reststromen aan ons toe vertrouwen. BR Containers gaat verder met haar service waar de concurrent stopt. Dit uit zich in een 24 uurs bereikbaarheid 7 dagen per week.